Acties

Ontdek onze acties
MINI Cooper 3-deurs met Private Lease Pack

MINI 3-deurs met Private Lease Pack

Volop genieten van het John Cooper Works Pakket, met onder meer sportstoelen en een multifunctioneel JCW-stuur, zonder je druk te maken over onderhoud, verzekeringen en belastingen. Nu tijdelijk € 425,- per maand.
MINI Clubman Business Edition

MINI CLUBMAN BUSINESS EDITION

De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden.
Zes deuren groot, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkeersensoren en 17’’ velgen. Goeie zaak. Nu met € 2.652,- voordeel.

MINI Den Haag Private Lease

MINI Private Lease

Met MINI Private Lease heb je nu al vanaf € 325,- per maand een gloednieuwe MINI voor de deur staan.

Via onze online calculator bereken je eenvoudig en snel je maandbedrag.

MINI Pure Burgundy Edition

MINI 5-deurs Pure Burgundy Edition

MINI rijders staan altijd open voor iets bijzonders. Daarom hebben we voor deze ene keer een MINI Cooper 5-deurs de normaliter niet verkrijgbare kleur Pure Burgundy gegeven. We hebben ‘m compleet uitgerust met een Chili- en Serious Business-pakket en er nog wat extra’s bovenop gedaan zoals een panoramadak en een automaat, zodat je totaalvoordeel maar liefst € 8.727,- is.
MINI Cooper Royal Edition

MINI Cooper Royal Edition

De MINI Royal Edition komt in een beperkte oplage van 20 stuks en is exclusief verkrijgbaar bij MINI Den Haag. De MINI Cooper Royal Edition is gebaseerd op de MINI 3-deurs of MINI 5-deurs en is zo samengesteld, dat het voordeel kan oplopen tot €4.520,-.

MINI Countryman Limited Edition

MINI Countryman

Groot, stoer en avontuurlijk, zoals je van een Countryman gewend bent. Maar dan met nog een beetje meer. De MINI Countryman Limited Edition komt standaard met het Salt- en Business pakket en 18” zwarte velgen.
Welke MINI past bij jouw gezin?

MINI voor het hele gezin

Een MINI is niet alleen stijlvol, maar ook nog eens praktisch. Een MINI als gezinsauto: dezelfde onmiskenbare looks, maar met genoeg ruimte voor iedereen.