Acties

Ontdek onze acties
MINI Voorraaddeals

VOORRAADDEALS

Ben je op zoek naar een nieuwe MINI én wil je snel rijden? Wij hebben altijd een ruim aanbod MINI's direct uit voorraad leverbaar. En met de voorraaddeals bij MINI Den Haag profiteer je van extra korting op geselecteerde voorraadmodellen.
MINI Countryman

MINI Countryman

Nee, nóg groter. De MINI Countryman is stoer en avontuurlijk en biedt veel ruimte. Een dagje naar het strand of op vakantie met het hele gezin, de MINI Countryman biedt ruimte voor vijf passagiers en een heleboel bagage. Wat wil je nog meer.

Maak van je grootste dromen nog grotere ervaringen en private lease de MINI Countryman nu tijdelijk vanaf € 415,- per maand.

MINI Cooper S Knightsbrigde Edition

MINI Cooper S Knightsbrigde Edition

Wat maakt een normale MINI super? Wat dacht je van een John Cooper Works Aerodynamica Kit en sportstoelen, grotere velgen, LED koplampen en een MINI Yours sportstuurwiel met Cruise Control met een voordeel tot € 4.703,-.
MINI Private Lease Pack

MINI 3-deurs met Private Lease Pack

Volop genieten van het John Cooper Works Pakket, met onder meer sportstoelen en een multifunctioneel JCW-stuur, zonder je druk te maken over onderhoud, verzekeringen en belastingen. Nu tijdelijk € 399,- per maand.
MINI Clubman Business Edition

MINI CLUBMAN BUSINESS EDITION

De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden.
Zes deuren groot, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkeersensoren en 17’’ velgen. Goeie zaak. Nu met € 2.652,- voordeel.

MINI Den Haag Private Lease

MINI Private Lease

Met MINI Private Lease heb je nu al vanaf € 325,- per maand een gloednieuwe MINI voor de deur staan.

Via onze online calculator bereken je eenvoudig en snel je maandbedrag.