MINI ELECTRIC

SCHOON, STIL EN COOL

Het is bijna zover: de allereerste elektrische MINI komt eraan.

Dezelfde go-kart feeling, flink wat pit, stijl, design gecombineerd met elektrisch rijplezier. Kun je niet wachten? Snappen we. We bieden je vanaf nu dan ook de mogelijkheid om jouw MINI Electric te reserveren via onderstaande button. Je bent dan gegarandeerd één van de eersten die in de MINI Electric rijdt. Wil je nog niet reserveren maar wel op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan verschijnt het laatste nieuws over MINI Electric in je inbox en ben je écht als eerste op de hoogte van de releasedatum, prijzen en range. 

WELK MODEL RIJD JIJ TOT JOUW MINI ELECTRIC ARRIVEERT?

Als overbruggingsaanbod hebben wij een speciaal uitgeruste MINI Cooper 3-deurs. Deze rij je met MINI Private Lease voor € 599,-* per maand. Tevens ben je hiermee verzekerd van een productieplaats voor jouw MINI Electric.

Is jouw MINI Electric binnen? Dan rij je deze de resterende maanden van jouw contract tegen dezelfde prijs!**

Voor de zakelijke klanten hebben wij een MINI 5-deurs beschikbaar tegen een scherp leasetarief van € 589,- per maand (o.b.v. 20.000 km) om de wachttijd te overbruggen.

Let op: hiermee ben je niet verzekerd van een productieplaats of prijsgarantie.

* Gecommuniceerd tarief is op basis van een looptijd van 18 maanden en 10.000 kilometer. Dit betreft een rijk aangeklede, Midnight Black Cooper 3-deurs met gele accenten en MINI Yours Customised elementen.

** Prijsgarantie op de maandelijkse leasetermijn: je betaalt hetzelfde maandbedrag voor jouw nieuwe MINI Cooper SE indien deze is uitgerust volgens de standaarduitrusting en de toekomstige leaseovereenkomst gebaseerd is op Private Lease met een nieuwe looptijd van 48 maanden en een jaarkilometrage dat gelijk is aan het jaarkilometrage in jouw huidige overeenkomst.