Special Deals

Exclusief bij MINI Den Haag

Ben je op zoek naar een nieuwe MINI én wil je snel rijden? Wij hebben altijd een ruim aanbod MINI's direct uit voorraad leverbaar. En met de Special Deals bij MINI Den Haag profiteer je nu tijdelijk van extra korting op geselecteerde voorraadmodellen. Je voordeel kan oplopen tot € 7.000,-.

De Special Deals gelden op alle MINI modellen maar komen in een beperkte oplage. Wees er dus snel bij!

 

MINI 3-deurs
MINI 3-deurs.
Tot € 6.000,- voordeel

Aan de nieuwe MINI is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Vanbinnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information.

MINI Cooper 5-deurs
MINI 5-deurs.
Tot € 6.000,- voordeel

Twee deuren extra had hij altijd al, maar aan de nieuwe MINI 5-deurs is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Vanbinnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information.

MINI Cabrio
MINI Cabrio.
Tot € 6.500,- voordeel

Genieten van een vrij uitzicht kon er altijd al mee, maar aan de nieuwe MINI Cabrio is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Vanbinnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information.