Summer Deals

Exclusief bij MINI Den Haag

Ben je op zoek naar een nieuwe MINI én wil je snel rijden? Wij hebben altijd een ruim aanbod MINI's direct uit voorraad leverbaar. En met de Summer Deals bij MINI Den Haag profiteer je nu tijdelijk van extra korting op geselecteerde voorraadmodellen. Je voordeel kan oplopen tot € 7.000,-.

De Summer Deals gelden op alle MINI modellen maar komen in een beperkte oplage. Wees er dus snel bij!

 

MINI 3-deurs
MINI 3-deurs.
Tot € 6.000,- voordeel

Aan de nieuwe MINI is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Vanbinnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information.

MINI Cooper 5-deurs
MINI 5-deurs.
Tot € 6.000,- voordeel

Twee deuren extra had hij altijd al, maar aan de nieuwe MINI 5-deurs is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Vanbinnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information.

MINI Cabrio
MINI Cabrio.
Tot € 6.500,- voordeel

Genieten van een vrij uitzicht kon er altijd al mee, maar aan de nieuwe MINI Cabrio is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Vanbinnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information.

MINI Cooper Clubman
MINI Clubman.
Tot € 6.500,- voordeel

Met vijf zitplaatsen en zes deuren biedt de MINI Clubman je de gelegenheid bepakt en bezakt op reis te gaan, met een maximale bagageruimte van maar liefst 1250 liter. Ben je veel onderweg voor werk? Dan is dit ook de station voor jou, want de nieuwe MINI Clubman rijdt én zit heel comfortabel. 

MINI Cooper Countryman
MINI Countryman.
Tot € 7.000,- voordeel

De MINI Countryman is de SUV van MINI. Hij oogt stoer en aantrekkelijk en is er ook met vierwielaandrijving. Daarmee kom je waar anderen achterblijven. Bovendien rijdt hij als een echte MINI, dus op zonnige vakantiewegen en in de drukke stad is rijplezier gegarandeerd. Geniet van de vrijheid en zijn praktische eigenschappen. We horen graag alle verhalen over je avonturen.